Ontruiming na lijkvinding

Reiniging en ontruimen na lijkvinding

Wij zijn gespecialiseerd in het spoedig ontruimen en reinigen van een woning na lijkvinding. 

U kunt ons altijd bereiken!

In een aantal uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat lijkvinding pas dagen na overlijden plaatsvind. Na het politieonderzoek en het vrijgeven van de woning kunt u ons inschakelen om de woning te ontruimen. Wij behandelen de aanwezige goederen met respect en zullen zorgvuldig te werk gaan bij het ontruimen en schoon opleveren van de woning. U bepaalt samen met ons welke goederen mogen blijven en welke goederen door ons meegenomen mogen worden. 

Doordat wij een drietal eigen kringloopwinkels in beheer hebben kunnen wij met u meekijken welke goederen een tweede leven krijgen en welk bedrag u voor welk object ontvangt. Deze vooraf afgesproken kosten zullen wij berekenen en in mindering brengen op de totaalprijs van de ontruiming. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze goederen een goed tweede leven krijgen. 

Ontruimservice Oost zorgt ervoor dat de woning volledig schoon wordt opgeleverd zodat u de woning kunt opleveren aan de betreffende organisatie of makelaar. Kleine reparaties voeren wij vakkundig uit.

N

Ontruiming op maat

N

Gunstige tarieven

N

Werkzaam in Oost Nederland

N

Vrijblijvende offerte